If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някои да знае от каде мога да си прекарам захранващия кабел на усилвателя от акомулатора кам багажника на 145 1,9jtdако може и снимки ,предварително благодаря
преди да тръгнеш да правиш тая операция поразгледай хубаво за дупчица с с гумена тапичка навътре зад педалите , не точно гумена е нещо между силикон и гума на мен на 156 жтд-то ми беше така и дупчицата е точно колкото да излезе кабела и води право нагоре към акомулатора(тая дупка мисля че са я правили алармаджийте и са запупили с онова за шумоизолация).И аз се бях приготвил да разглобявам... и т.н... ама тая дупчица ме улесно много прекарването на кабели ми беше 10 мин , като много внимавай с лайсните дето са долу отстрани , аз не успях да счупя нито една щипка ама... знам че лесно се чупят
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай ) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит
аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ Nissan Qashqai 2,0 140hp Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай ) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит
аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP
Свали панела и от зад има винтчета.Виж да не са се разхлабили.Ако не е от там го разглоби и провери спойките.После,ако имаш пари,може да го изхвърлиш и да си вземеш ново.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment